Şehit Kadir Kırbaç Kız Anadolu Lisesi

Telefon : 0(322)3221767
WEB https://sehitkadirkirbacal.meb.k12.tr
Adres : CUMHURİYET MAHALLESİ 788 SOKAK 12/2 YÜREĞİR/ADANA
VİZYON : İstiyoruz ki,okulumuzda öğrenmeyi öğrenmek ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki, öğretmenlerle öğrenciler çok iyi iletişim kurabilsin. İstiyoruz ki, veliler okulda çocuklarının güvende olduğunu bilsin. İstiyoruz ki öğrencilerimizde çevre bilinci oluşsun. İstiyoruz ki öğrencilerimiz haklarını bilip korkmadan savunsun. İstiyoruz ki öğrencilerimiz başkalarının düşüncelerine saygı gösterebilsin ve farklı düşüncelerden faydalanabilsin.
MİSYON : Misyonumuz: Biz, bütün öğrencilerimizin ATATÜRK ilke ve inkilaplarını benimsemiş, MİLLİ değerlerin bağlı, insan sevgisiyle dopdolu, özgür fikirli, çağdaş,21.yy.ın gerektirdiği ihtiyaçlara cevap verebilecek beceriler kazanmış, üniversiteye yönelik hedefleri olan, yabancı dilin gerekliliğine inanan, her şeyden önemlisi birbirine ve kendine güvenen, kendini ifade edebilen bireyler olması için varız.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :OKULUMUZ TAM GÜN EĞİTİM VERMEKTEDİR.
Saatler : 08:30-15:40
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet